Despre
Newsletter
Newsletter
Sunt de acord să primesc cele mai importante informații cuprinse în Newsletter-ul GreenCommunity.

Banca Transilvania lansează un pachet de soluții pentru reducerea costurilor cu energia

Credit foto: Ajdin Kamber / Shutterstock.com

Banca Transilvania lansează un pachet de soluții pentru reducerea costurilor cu energia, care cuprinde finanțare BT pentru panouri fotovoltaice, simulator online de economisire a banilor și oferte specifice din partea partenerilor băncii în acest program, se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit. Soluțiile sunt destinate antreprenorilor care doresc să-și crească sustenabil afacerea prin producerea și utilizarea energiei verzi din surse regenerabile.

Soluții pentru reducerea consumului de energie și independență energetică

• Creditul pentru panouri fotovoltaice

  • Fără comision de acordare până la finalul anului
  • Perioadă de acordare de până la 10 ani
  • Împrumuturi rapide
  • Rata la bancă este mai mică decât factura la energie
  • Investiția se amortizează, în medie, în 5 ani
  • Durata tehnologiei actuale pentru panouri fotovoltaice este de până la 25 de ani

• Simulator online de economisire a banilor

• Ofertele partenerilor băncii pentru: monitorizarea consumului de energie, identificarea soluției tehnice potrivite și obținerea avizelor, instalarea panourilor și conectarea sistemului fotovoltaic la rețea, respectiv asigurarea investiției

Inițiativa face parte din strategia Băncii Transilvania privind sustenabilitatea, creditele verzi și alocarea resurselor, pentru un impact pozitiv față de mediu și antreprenori. Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei. Ca bancă universală, acoperă toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar.

Are 20% cotă de piață, aproape 4 milioane de clienți, peste 9.200 de angajați, soluții de online banking și 500 de sedii în 180 de localități. Valoarea brandului Banca Transilvania a depășit pragul de 500 de milioane USD și a intrat în top 300 în Brand Finance Banking 500 2023. De asemenea, este în Top 10 Strongest Banking Brands Worldwide, cu un brand rating AAA+. Dincolo de banking, banca dorește să aibă impact pozitiv în România – pentru oameni, business și mediu.

Total
0
Shares
Pe aceeași temă