Despre
Newsletter
Newsletter
Sunt de acord să primesc cele mai importante informații cuprinse în Newsletter-ul GreenCommunity.

ProCredit Bank lansează Creditul ProGreen Auto destinat persoanelor fizice care doresc să achiziționeze o mașină nouă full electrică sau de tip plug-in hibrid 

ProCredit Bank lansează creditul verde ProGreen Auto destinat persoanelor fizice care doresc să achiziționeze o mașină nouă, full electrică sau de tip plug-in hibrid. Noul produs face parte din oferta de credite verzi ProGreen, concepută pentru a sprijini clienții ProCredit Bank în realizarea de investiții sustenabile. 

“Piața mașinilor verzi din România este în plină dezvoltare, iar ProCredit Bank își propune să stimuleze tranziția către mijloace de transport prietenoase cu mediul pentru publicul larg. Creditul ProGreen Auto vine cu numeroase avantaje care să faciliteze achiziția de mașini electrice și plug-in hibrid noi. Pe lângă dobânzile avantajoase la achiziția autovehiculului, clienții pot accesa finanțare suplimentară de până la 10% din valoarea mașinii în cadrul aceluiași produs de creditare, prin care să acopere eventualele cheltuieli adiționale aferente investiției. Aceștia beneficiază și de încărcări electrice gratuite oriunde în rețeaua partenerului EVconnect pentru primii 1000 kilometri parcurși.” – Alexandra Floricică, Head of Green Energy, ProCredit Bank.

Odată cu lansarea creditului ProGreen Auto, ProCredit Bank face următorul pas în completarea ofertei de produse și servicii destinată persoanelor fizice. Clienții noi pot aplica online pentru Creditul ProGreen Auto, chiar de la deschiderea de cont. Creditul poate fi acordat în lei atât cu dobândă variabilă (IRCC + 3.28%), cât și cu dobândă fixă (10%), pe o perioadă de până la 5 ani și cu posibilitatea de finanțare integrală a investiției, în limita a 50.000 de euro, echivalent în lei. Banca nu solicită comision de acordare, plata unui avans și nici nu impune încheierea unei asigurări CASCO. Creditul este disponibil și pentru clienții care accesează programul Rabla Plus.

Clienții eligibili pot solicita și o finanțare adițională pentru cheltuieli adiacente precum instalarea unei stații de încărcare

În cadrul aceleiași analize, clienții eligibili pot solicita o finanțare adițională, în valoare de până la 10% din suma destinată achiziției autovehiculului, pentru alte cheltuieli adiacente precum instalarea unei stații de încărcare electrică sau pentru costurile de drum.

ProCredit Bank a încheiat şi un parteneriat cu EVconnect, unul dintre principalii furnizori de soluții de încărcare pentru mașini electrice. În cadrul acestuia, clienții care aplică cu succes pentru creditul ProGreen Auto în perioada 22.03.2023 – 22.09.2023 vor putea beneficia de suma de 400 Lei pe cardul EVconnect care acoperă necesarul de kW pentru parcurgerea a aproximativ 1000 de kilometri. Suma va fi acordată ulterior realizării achiziției. Pentru detalii legate de aceasta campanie, puteți accesa regulamentul

ProCredit Bank România:

ProCredit Bank România este parte a grupului ProCredit, orientat spre dezvoltare, care este format din bănci comerciale pentru întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri). ProCredit Holding AG & Co. KGaA, cu sediul în Frankfurt am Main, Germania, este compania-mamă a grupului ProCredit. Pe lângă concentrarea sa operațională asupra Europei de Sud-Est și de Est, grupul ProCredit este, de asemenea, activ în America de Sud și în Germania. Acțiunile companiei sunt tranzacționate pe segmentul Prime Standard al Bursei de Valori din Frankfurt. Acțiunile companiei sunt tranzacționate pe segmentul Prime Standard al Bursei de Valori din Frankfurt. Acționarii principali ai ProCredit Holding AG & Co. KGaA includ investitorii strategici Zeitinger Invest și ProCredit Staff Invest (vehiculul de investiții pentru personalul ProCredit), compania olandeză DOEN Participaties BV, KfW și Corporația Financiară Internațională IFC (membră a Grupului Băncii Mondiale). În calitate de companie superioară a grupului, conform Legii bancare germane, ProCredit Holding AG & Co. KGaA este supravegheată la nivel consolidat de Autoritatea de Supraveghere Financiară Federală Germană (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht, BaFin) și de Bundesbank din Germania.

Acest material este un advertorial.

Total
0
Shares
Pe aceeași temă