Despre
Newsletter
Newsletter
Sunt de acord să primesc cele mai importante informații cuprinse în Newsletter-ul GreenCommunity.

Calea Floreasca și str. Radu Beller devin străzi cu sens unic. Primăria Municipiului București a amenajat benzi unice pentru transportul public și piste de biciclete 

Începând de luni, 14 august, ora 9:00, Calea Floreasca și str. Radu Beller devin străzi cu sens unic, anunță Primarul General, Nicușor Dan. Primăria Municipiului București a realizat un proiect de resistematizare a traficului, astfel încât cele 2 artere să acomodeze atât benzi unice pentru transportul public, cât și piste de biciclete.

Astfel, începând de luni, 14 august, Calea Floreasca devine sens unic de circulație pe direcția Șoseaua Ștefan cel Mare către intersecția Calea Floreasca cu strada Ceaikovski (2 benzi pentru circulația rutieră). Autobuzele STB vor circula pe banda specială pentru transportul în comun în sens invers traficului auto – dinspre Str. Ceaikovski spre Șoseaua Ștefan cel Mare. Pe același sens va fi și pista pentru biciclete.

Strada Radu Beller devine sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piața Dorobanți (2 benzi pentru circulația rutieră). Autobuzele STB vor circula pe banda dedicată de la Piața Dorobanți către Bd. Mircea Eliade. Pe același sens vor circula și bicicletele, pe pista special creată.

Pentru implementarea noilor reglementări de trafic, Administrația Străzilor București a executat lucrări de frezare, asfaltare, creare de benzi unice pentru autobuz, trasare a marcajelor rutiere corespunzătoare și a locurilor de parcare, a covoarelor verzi pentru pistele de biciclete și a amplasat semnele de circulație specifice. Anterior acestor lucrări, reprezentanții primăriei au reabilitat trotuarele de pe cele două artere, eliberându-le de mașinile parcate ilegal prin amplasarea de stâlpișori.

Via Facebook / Nicușor Dan

Credit foto: Facebook / Nicușor Dan

Total
0
Shares
Pe aceeași temă