Despre
Newsletter
Newsletter
Sunt de acord să primesc cele mai importante informații cuprinse în Newsletter-ul GreenCommunity.

Cum arată primele 4 parcări de reședință pentru biciclete din București

Ciprian Ciucu a anunțat astăzi, 31 august, finalizarea primelor 4 parcări de biciclete din București. Fiecare dintre acestea dispune de 25 de locuri și urmează să deservească oamenii ce locuiesc în zone cu densitate mare din Sectorul 6.

”Avem primele 4 parcări de biciclete în București! Le-am pus la cca. 1 – 2 km de stațiile de metrou, în sprijinul conceptului “last mile”, în zone cu blocuri, pentru că bicicletele sunt dificil de ținut în apartament.”, a anunțat Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Interiorul parcărilor de biciclete. Sursă foto: Facebook Ciprian Ciucu

Edilul a mai explicat:  ”Accesul este securizat, se face cu cartele, iar parcările vor fi supravegheate video. Alocarea se va face în ordinea cronologică a cererilor. În următoarea ședință de Consiliu Local vom vota regulamentul si vom da drumul la înscrieri.”

Care sunt adresele celor 4 parcări de biciclete:

  • Strada Vintilă Mihăilescu nr. 12
  • Aleea Râmnicel nr. 2
  • Strada Ghirlandei nr. 50
  • Bulevardul 1 Mai nr. 26.

Abonamentul pentru un loc de parcare destinat bicicletei va fi încheiat pentru o perioadă de 1 an cu Administrația Comercială a Sectorului 6, cu posibilitate de prelungire (chiriașul trebuie să solicite reînnoirea abonamentului cu cel mult 60 de zile înainte de expirare și să achite taxa aferentă următorului an).

Parcare pentru biciclete. Sursă foto: Facebook Ciprian Ciucu

Potrivit mesajului postat de către edil, pot fi alocate două locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă unde are reședința solicitantul. Accesul se va face pe baza de card de acces individual, iar acesta se obține după achitarea tarifului de 100 de lei/ an și al garanției pentru acesta.

Ciprian Ciucu a conchis: ”Dacă există cerere, vom mai face și le vom bugeta și pentru anul viitor”. 

Total
0
Shares
Pe aceeași temă