Despre
Newsletter
Newsletter
Sunt de acord să primesc cele mai importante informații cuprinse în Newsletter-ul GreenCommunity.

Cartierul Greenfield va avea un complex educațional. Clotilde Armand: Am semnat contractul pentru construire 

Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, a anunțat prin intermediul paginii sale de Facebook faptul că renumitul cartier Greenfield, construit în proximitatea pădurii Băneasa, va beneficia de un complex educațional construit de către primărie.

”Am semnat astăzi contractul pentru construirea Complexului Educațional din cartierul Greenfield”, a spus Armand.

Potrivit acesteia, în cadrul complexului educațional vor exista o școală, o grădiniță, o sală de sport, o bibliotecă, ateliere de arte/muzică, alei pietonale, spații verzi, spații de joacă, locuri de parcare.

”Este prima școală și prima grădiniță publică din acest cartier. Construirea aceestui centru educațional va reduce considerabil aglomerarea celorlalte unități de învățământ din Sectorul 1 și traficul din zonă”, a precizat primarul Sectorului 1.

Valoarea estimată a achiziției, conform indicatorilor economici votați de Consiliul Local, era de 63.646.084,40 lei fără TVA. Criteriul de atribuire al contractului a fost cel mai bun raport calitate – preț. Oferta declarată câștigătoare este de 53.577.541,34 lei fără TVA.

Alte detalii oferite de către Clotilde Armand despre complexul educațional:

”Suprafața construită desfășurată totală a viitorului centru educațional va fi de 7558 mp din care suprafața utilă totală va fi de 6756,31 mp. În noile unități de învățământ vor învăța 150 de preșcolari și 390 de elevi.

Clădirea grădiniței va avea un regim de înălțime de P+1, o suprafață construită desfășurată de 2548,47 mp, din care o suprafață utilă totală de 2297,24 mp. Viitoarea grădiniță a fost prevăzută cu 15 grupe cu un număr total de 150 de preșcolari.

Școala va avea un regim de înălțime de P+2E+Eth, o suprafață construită desfășurată de 5009,53mp, din care o suprafață utilă de 4459,07 mp. Aceasta va avea două corpuri. Corpul 1 va fi destinat activităților curente de învățământ: săli de clasă, laboratoare și spații administrative, iar în Corpul 2 vor funcționa o sală de sport, o bibliotecă și ateliere de arte/muzică. Viitoarea școală va avea 13 săli de clasă, unde își vor desfășura cursurile 390 de elevi, precum și 10 cabinete și laboratoare.”

Total
0
Shares
Pe aceeași temă