Despre
Newsletter
Newsletter
Sunt de acord să primesc cele mai importante informații cuprinse în Newsletter-ul GreenCommunity.

Primăria Municipiului București a lansat o licitație pentru achiziția a 100 de troleibuze noi

Primăria Municipiului București a lansat în SEAP documentația pentru achiziția a 100 troleibuze noi pentru modernizarea transportului în comun din Capitală, se arată într-un comunicat remis de către administrația Capitalei.

Conform caietului de sarcini, cele 100 de troleibuze vor fi din gama de 12 metri și vor avea o autonomie de minim 20 de km. Noile troleibuze vor avea podea complet coborâtă pe toată suprafaţa disponibilă pentru pasagerii în picioare și rampă cu acționare mecanică sau electrică pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă, cu sistem de protecţie împotriva plecării troleibuzului cu rampa deschisă. Acestea vor fi prevăzute cu buton de semnalizare a intenţiei de acţionare a rampei, situat atât la exterior, cât şi la interior, precum şi semnalizare la bord pentru conducătorul de vehicul.

Ce dotări vor avea noile troleibuze

Vehiculele vor fi echipate cu instalaţii de aer condiţionat pentru salonul de pasageri şi cabina de conducere, vor avea facilităţi pentru accesul nelimitat al pasagerilor cu mobilitate redusă (rampă, „kneeling”).

De asemenea, vor avea în dotare computer de gestiune management vehicul cu funcții GPS și comunicare online, sistem de informare audio-video, sistem de numărare a călătorilor, iar în salon vor fi prize USB tip A (5V, min 2A) pentru încărcarea dispozitivelor mobile ale călătorilor.

Garanția completă de funcționare FULL WARRANTY va fi de minimum 300.000 km de la data recepției sau minimum 5 ani pentru troleibuz în ansamblu și pentru toate componentele acestuia, inclusiv întreținerea planificată, consumabilele și manopera efectuată în această perioadă.

Valoarea totală estimată pentru achiziția celor 100 de troleibuze este de 273.109.244 lei fără TVA, iar suma este asigurată prin finanțare nerambursabilă de la Fondul de Mediu.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 septembrie 2022.

Pentru a consulta anunțul din SEAP, vă rugăm să accesați următorul link.

Credit foto: Oleksandr14Tr / Shutterstock.com

Total
0
Shares
Pe aceeași temă