Despre
Newsletter
Newsletter
Sunt de acord să primesc cele mai importante informații cuprinse în Newsletter-ul GreenCommunity.

BRD și Eldrive lansează un proiect pilot de instalare de stații de încărcare pentru mașini electrice la sucursale

Ca parte a strategiei sale de sustenabilitate, BRD Groupe Société Générale, în cooperare cu Eldrive România, a demarat în această lună prima fază a unui proiect pilot de instalare de stații de încărcare pentru mașini electrice la sucursalele din Galați și Timișoara. Pentru următoarea etapă sunt propuse orașele Râmnicu Vâlcea și Sibiu. La aceste stații vor avea acces atât clienții, cât și angajații băncii, se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

În proiect au fost incluse stații de încărcare rapidă de peste 120kW, câte una în fiecare sucursală. Cele două stații date în funcțiune au câte doi conectori tip CCS și pot astfel împărți puterea de încărcare în 60 kW cu 60 kW, pentru alimentarea simultană a două mașini.

“BRD Groupe Société Générale este prima banca din țară cu care avem oportunitatea de a crea un proiect de sustenabilitate care încurajează electromobilitatea în zonele urbane aglomerate. Sperăm să extindem colaborarea la nivel național și astfel, cât mai mulți posesori de mașini electrice să poată beneficia de soluții de încărcare rapidă, la îndemână”, a declarat Camelia Popescu (Sin), Country Manager, Eldrive România.

“Sustenabilitatea este o componentă importantă a strategiei de Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) a BRD Groupe Société Générale. Obiectivul declarat al grupului este de a construi împreună cu clienții noștri un viitor mai bun și sustenabil, prin soluții financiare responsabile și inovatoare. Acest proiect pilot prin care instalăm stații de încărcare rapidă a automobilelor electrice la sucursalele noastre face parte dintr-un set mai larg de inițiative prin care ne propunem să ne creștem continuu impactul pozitiv în mediu și societate”, a declarat Mihai Selegean, Director General Adjunct, BRD Groupe Société Générale.

Total
0
Shares
Pe aceeași temă