Despre
Newsletter
Newsletter
Sunt de acord să primesc cele mai importante informații cuprinse în Newsletter-ul GreenCommunity.

1,5 milioane de carduri emise de Banca Transilvania sunt prietenoase cu mediul

Banca Transilvania a ajuns la 1,5 milioane de carduri prietenoase cu mediul, la un an de când a dat startul transformării sustenabile pe piața cardurilor prin lansarea primului card eco-friendly din România, BT Visa Classic. Banca a redus astfel cu peste 10 tone amprenta de carbon a cardurilor emise şi reemise în ultimul an. Tranziția portofoliului de carduri BT către o alternativă eco-friendly se face etapizat.

Ce înseamnă un card BT eco-friendly

• Este din plastic reciclat și cu elemente biodegradabile;
• Are inclusiv o variantă digitală în cea mai folosită aplicație a băncii, BT Pay;
• Are valabilitate extinsă, de 5 ani;
• Hârtia folosită pentru plicurile și informările clienților este din surse responsabile (FSC – Forest Stewardship Council).

Banca Transilvania încurajează plățile contactless, comerțul electronic și folosirea cardurilor digitale prin intermediul aplicațiilor şi accesoriilor de plată. Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar.

Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 19% cotă de piaţă, 3,6 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este cel mai puternic brand bancar românesc, cu un rating de AAA+, conform Brand Finance Banking (2022). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Total
0
Shares
Pe aceeași temă