Despre
Newsletter
Newsletter
Sunt de acord să primesc cele mai importante informații cuprinse în Newsletter-ul GreenCommunity.

Începe curățenia de primăvară în parcurile Bucureștiului. Locurile de joacă din Cișmigiu vor fi refăcute cu 4,7 milioane de lei

Primarul General al Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat faptul că începe curățenia de primăvară în parcuri, spații verzi și aliniamentele stradale din București. ”Se face curățenie și se repară mobilierul urban, am început cu parcul Izvor, urmează parcurile Carol I și Tineretului.”, a anunțat edilul. 

”Totodată, Primăria Capitalei, prin ALPAB, împreună cu Asociația Parcul Natural Văcărești vor planta, pe 8 aprilie, 70 de arbori pe aliniamentul Râului Dâmbovița, în zona dintre Podul Mihai Bravu și Podul Nicolae Grigorescu, eveniment la care participă 50 de voluntari. 

Proiectul de plantare și îngrijire al arborilor de pe aliniamentul Râului Dâmbovița face parte din programul ”România plantează pentru mâine”, cea mai mare inițiativă de plantare finanțată din fonduri private din România.”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Se refac locurile de joacă din Cișmigiu

Totodată, atât Primarul General, cât și Viceprimarul Horia Tomescu au anunțat faptul că se refac locurile de joacă din Grăgina Cișmigiu.

Noile locuri de joacă din Cișmigiu – Captură Video – Facebook Horia Tomescu

”Refacem și locurile de joacă din Grădina Cișmigiu, iar Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a transmis în SEAP documentația de atribuire pentru modernizarea acestora. ”, a anunțat Nicușor Dan

”Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a transmis în SEAP documentația de atribuire pentru modernizarea celor patru locuri de joacă din Parcul Cișmigiu. 

Atribuirea se va face în urma unei licitații deschise, iar valoarea estimată a contractului de furnizare este de 4,7 milioane lei.

Echipamentele pe care ne propunem să le achiziționăm pentru locurile de joacă sunt concepute astfel încât să stimuleze, pe lângă distracție și dezvoltarea abilităților fizice, coordonarea și lucrul în echipă al copiilor.

Obiectivul meu este ca în fiecare  parc din administrarea A.L.P.A.B. să avem instalate în locurile de joacă echipamente incluzive, atât pentru copiii tipici cât și pentru cei atipici.”, a precizat Viceprimarul Horia Tomescu, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Total
0
Shares
Pe aceeași temă