Despre
Newsletter
Newsletter
Sunt de acord să primesc cele mai importante informații cuprinse în Newsletter-ul GreenCommunity.

NEPI Rockcastle a luat un credit verde de 60 milioane de euro pentru Ploiești Shopping City

Firma internațională de avocatură CMS a consiliat sindicatul bancar condus de BRD Société Générale în acordarea unui credit ‘verde’ în valoare de 60 de milioane de euro pentru Ploiești Shopping City S.R.L., o companie din grupul NEPI Rockcastle, se arată într-un comunicat de presă.

BRD a acționat ca aranjor principal mandatat, agent de garanție, agent de structurare a finanțării verzi și creditor. Din cadrul sindicatului bancar au facut parte și Alpha Bank S.A (Grecia), în calitate de aranjor principal și Alpha Bank S.A., sucursala din Luxembourg, în calitate de creditor.

Echipa CMS, coordonată de Alina Tihan, Senior Counsel, a asistat băncile cu privire la toate aspectele juridice ale tranzacției necesare pentru a ajunge la utilizarea creditului.

Ana Radnev (foto), partener și coordonator al echipei de Banking & Finance a CMS România, a declarat: „Experiența CMS în domeniul finanțării sustenabile este un atu pentru clienții noștri, atât la nivel local, cât și internațional. Suntem încântați că am asistat BRD și Alpha Bank în acest proiect, inclusiv pe aspecte legate de împrumutul ‘verde’”.

Echipa CMS care a consiliat sindicatul bancar i-a inclus și pe Diana Dona, Amalia Podoleanu (Banking & Finance) și Roxana Frățilă, Alexandru Dumitrescu și Bianca Bănățeanu (Real Estate).

Cu peste 600 de avocați în 17 birouri din Europa Centrală și de Est ,precum și posibilitatea de a oferi consultanță pe drept englez, CMS este perfect poziționată pentru a asista clienți în România, atât în chestiuni juridice cu specific local, cât și multi-jurisdicționale.

Total
0
Shares
Pe aceeași temă